BASIS kracht traject

Als het tijd is om zonder smoesjes nu eens écht aan jouw gezondheid te werken!

Tijdens het BASIS kracht traject gaan we in 3 maanden werken aan alle facetten van jouw vitaliteit. We zorgen dat de BASIS op orde komt. Zonder een goede BASIS blijf je klachten houden, raak je de kilo’s niet kwijt, voel je je niet energiek, herstel je niet goed van blessures en behaal jij jouw doelen niet. Hoe we dat gaan doen? Lees snel verder!

B / Bewegen

Personal training

Hoeveel uur per dag zit jij eigenlijk? Wat doe je aan beweging en hoe beweeg je dan? Of heb je misschien wel pijn bij bewegen en lukt het je daarom niet? In het 3 maanden traject krijg je 2 keer per week Personal Training. Dit doen we bij jou thuis, in de achtertuin, op je werk of op een andere mooie plek op Wieringen. Ik zorg voor de gewichten, kettlebells, slamballen, elastieken, zandzakken en andere uitdagende spullen. Pijnklachten verminderen of verdwijnen omdat de juiste spiergroepen worden getraind op een functionele manier. Jij wordt sterk, strak en fit en kunt hierna alle sporten beoefenen die je maar wilt!

A / Ademhaling

Breath in, breath out...
Simpel, toch?!

Je zou zeggen van wel, maar de meeste mensen ademen te hoog en te vaak zonder dat ze dat weten. Door jouw manier van ademhalen aan te pakken, kunnen er mooie dingen gebeuren. Klachten als nek-, hoofd- en rugpijn verminderen, je voelt je rustiger in je lijf, je kunt je core beter aanspannen tijdens sporten, je gaat beter slapen en nog veel meer!

S / slaap

Lekker slapen en uitgerust wakker worden!

Bewegen, ademhaling, stress, voeding… er kan van alles zijn wat invloed heeft op de kwaliteit van jouw slaap. We zoeken uit wat jouw slaap in de weg staat en doorbreken de vicieuze cirkel. Jij wordt weer energiek wakker en je springt, zonder pijn, je bed uit om met veel zin aan de dag te beginnen!

I / Immuunsysteem (en voeding)

Bewuste voedingskeuzes

Ook kan je (orthomoleculaire) voedingsadviezen verwachten en veel maaltijd ideeën die passen in jouw drukke schema. Geen dieet, maar een gezond voedingspatroon die past bij jouw doelen. En die ga je op jouw tempo aanleren. Het is belangrijk dat jij bewuste keuzes gaat maken. Wat denk je van: geen dips meer na het eten, je huid wordt rustiger en je hebt geen last meer van je (opgeblazen) buik! Ook als je vaak verkouden bent en exceem hebt, kan je verbetering verwachten. Win-win-win!

S / Stress-mindset

Krijg jij door stress klachten of krijg jij door klachten stress?

Als ik zeg "stress!", waar denk jij dan aan? Is dat negatief of positief? We gaan werken aan jouw stress-mindset, zodat jij stress vóór je kunt gaan laten werken. Het zou toch heerlijk zijn als jij in jouw drukke leven veel plezier en bakken met energie hebt en niet meer in het weekend op de rem moet trappen, omdat je dan je werkweek weer door kunt komen? Laat je verrassen over hoe we dit gaan doen.

Na 3 maanden

Inhoud van het traject

Investering €1799-. Het complete BASIS kracht traject bevat het volgende:

Ben jij geïnteresseerd? Plan dan nu jouw gratis uitgebreide intake met korte proefles personal training in.

Benieuwd naar de tarieven voor een traject samen met je partner, vriend(in), moeder, broer of collega? Vraag naar de mogelijkheden! Natuurlijk geldt hiervoor een tarief met een fijne korting.

Ondernemer? Check of dit traject zakelijk aftrekbaar is voor jou. Je kunt het traject zien als investering in jouw bedrijf omdat je hierna veel productiever zult zijn! 

Alles in één en no nonsens. 

Levenslang profijt van    jouw BASIS kracht! 

Neem contact opNeem contact opBedankt voor je berichtje!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.