ABOUT

Over het gezicht en de drive achter BASIS kracht

Over mij

Ik ben Michelle, maar familie en vrienden noemen me vaak Mies of Miep(ie). In 2019 ben ik getrouwd met Frank en samen met onze 2 katten wonen we in het mooie Hippolytushoef.

This is me:
Een spring in 't veld, levensgenieter, mensenmens, reislustig, af en toe lekker gek en bijna altijd een lach op m’n gezicht. Het glas is eigenlijk altijd halfvol, want het leven is echt niet zo zwaar als je er positief in staat.

Ik vind het heerlijk om te wandelen en te genieten van de natuur. Ook houd ik ervan om mijn lichaam flink uit te dagen door 3 keer per week te sporten. Ik ben bewust bezig met rust en ontspanning door yoga en meditaties. Niet alleen een zweefteef als je dat soms denkt, maar ook een stoere motorchick die het liefst zo (veilig, maar ook) plat mogelijk door de bocht gaat! Ik houd me bezig met gezonde voeding en het koken en bakken daarvan (ons bananenbroodrecept is echt de allerlekkerste), maar kan ook genieten van al het lekkers in de wereld!

Mijn werk voer ik serieus, maar met een flinke dosis humor en positiviteit uit. Ook geregeld een tikkeltje gemeen (sorry not sorry), maar alles voor een goed behandelresultaat! Ik luister goed en ben begripvol, maar ik wil wel graag dat ook jij je best doet om van jouw klachten af te komen.

Hoe het allemaal begon

Vol met enthousiasme en passie voor het menselijk lichaam, kan ik niet anders dan leergierig zijn. Nadat ik in 2015 afstudeerde als fysiotherapeut, merkte ik al snel dat klachten alleen met rek- en krachtoefening niet of niet voldoende oplossen (dit kan wel een hele mooie aanvulling zijn hoor). Ik deed vele opleidingen en cursussen, waaronder de opleiding handtherapie, oedeemtherapie, de 6 domeinen cursus, de opleiding tot orthomoleculair therapeut en de opleiding tot Physis specialist. Dit alles om een complete aanpak te bieden.

In 2021 zorgde een burn-out ervoor dat ik keihard aan mezelf moest werken. Niet alleen mentaal, maar op veel vlakken ook fysiek: wat doet voeding voor mij, welke sport en hoeveel beweging is fijn voor mij, hoe kan ik beter slapen en ga zo maar door. Dit heeft mijn interesse in gezondheid alleen nog maar meer aangewakkerd en zo kan ik mij goed inleven in mensen die iets soortgelijks ervaren.

In de particuliere praktijk kon ik mijn ei niet meer kwijt. 16 mensen per dag zien, maar 20-30 minuten de tijd hebben per behandeling en ik miste de complete aanpak. Om weer helemaal happy te worden, was de stap om met BASIS kracht te starten onvermijdelijk. Ik wil alles uit de kast kunnen halen om een persoonlijke behandeling te bieden! Iedereen is uniek en dat zijn (pijn)klachten ook. Ik stuur mensen nu met een goed gevoel de deur uit, omdat ik écht het totale plaatje aan kan pakken en ik ruim de tijd plan voor mijn cliënten. En ik kan je vertellen, het bevalt me rete goed!!!

De praktijk

Op dörrep - zoals de Wieringers dit zeggen - in Hippolytushoef op het mooie voormalige eiland Wieringen, vind je de praktijk van BASIS kracht. Hier vinden de fysiotherapiebehandelingen en vitaliteitsconsulten plaats.

De ruimte straalt een fijne warmte uit, Het is belangrijk dat de sfeer gezellig en laagdrempelig is, zodat jij je snel op je gemak zult voelen en alles wilt vertellen wat van belang is voor jouw herstel.

De praktijk is open voor fysiotherapiebehandelingen en vitaliteitsconsulten van maandag tot en met donderdag. Kan je alleen in de avond? We kijken samen naar de beschikbare mogelijkheden om een afspraak in te plannen.

Mijn missie

Mijn missie? Iedereen klachtenvrij, energiek en gezond met een zo bewegelijk mogelijk lichaam! Kan dat? Mua, waarom niet?! Iedereen kan zijn of haar gezondheid optimaliseren, meer in balans komen en daardoor zo weining mogelijk klachten ervaren.

Helaas hebben teveel mensen onnodig lichamelijke klachten! Chronische ziekten en (pijn)klachten komen steeds vaker voor, ook op jongere leeftijd. Maar wat is nou eigenlijk gezond en goed voor jou? Hoe kan jij je zo fit, energiek, en happy mogelijk voelen? We zien soms door de bomen het bos niet meer en internet staat vol met informatie, maar wat is nou juist voor jou? BASIS kracht staat voor een persoonlijke aanpak en een duurzaam resultaat. Na een behandeltraject weet jij wat je kunt doen, zodat klachten niet terug komen. Er bestaan geen quick fixes. We zouden snel resultaat kunnen boeken, maar wel met een effect voor de lange termijn. En daar zullen we samen aan moeten werken.

Met mijn kennis over het lichaam, bewegen, ademhaling, slaap, immuunsysteem, stress en voeding, kijken we naar de voorwaarden die jij nodig hebt om te herstellen. En ja, ook als je dacht dat je met je klachten moest leren leven!

Neem contact op


Neem contact op


Bedankt voor je berichtje!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.