VITALITEIT

Een complete aanpak!

Als de BASIS op orde is, kan het lichaam fantastisch herstellen en verdwijnen klachten als vermoeidheid, darmklachten, huidklachten, energiedips en nog veel meer als sneeuw voor de zon! We zullen er samen achterkomen wat jij nodig hebt om dichterbij jouw set-point te komen. Wil je weten hoe? Lees dan verder!

Het 6 domeinen model & Orthomoleculaire therapie

Heb je weinig energie? Zit je al een tijdje niet zo lekker in je vel? Heb je last van je buik, huid of veel (onverklaarbare) pijnklachten? Lukt het niet om af te vallen? Heb je al veel geprobeerd, maar met te weinig resultaat en weet je niet meer wat je moet doen?

Gezondheid is meer dan alleen sporten en letten op je voeding. Voor sommigen kunnen voeding en beweging de basis zijn voor de weg naar minder klachten, maar voor veel mensen zijn er andere acties nodig.

Door middel van een vragenlijst en een uitgebreide intake, brengen we jouw klachten in kaart en zien we waar jij het meest afwijkt van jouw set-point. Zie het set-point als een soort persoonlijke balans, ik noem het de BASIS. Dit bekijken we aan de hand van de 6 domeinen Bewegen, Ademhaling, Stress mindset, Immuunsysteem, Slaap en Voeding. Hey, zie je het?! De BASIS! Met deze 6 domeinen als uitgangspunt maken we een persoonlijk behandelplan en zal jij binnen 4 weken al een enorm resultaat merken!

Wanneer de BASIS op orde is, zal het zelf herstellend vermogen van het lijf optimaal zijn. Klachten zullen verminderen en vaak zelfs helemaal verdwijnen!

Wil jij

Boek dan een consult! Vraag je je af of je met jouw klachten terecht kunt? Lees dan hieronder verder.

Voor wie?

Met welke klachten kun je terecht voor een vitaliteitsconsult bij BASIS kracht?

Vraag jij je af of je met jouw klachten bij mij terecht kunt? Neem gerust contact op!

Neem contact opNeem contact opBedankt voor je berichtje!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.