Tarieven

De investering in jouw gezondheid

Op deze pagina lees je wat de tarieven zijn voor fysiotherapie behandelingen en of de behandelingen vergoed worden door de zorgverzekeraar. Ook vind je de kosten van de sportlessen en vitaliteitsconsulten. 

Tarieven 2024

Behandeling
Duur
Kosten
Fysiotherapie:
Intake Fysiotherapie *
50 – 60 min.
€ 77 – €91
Screening, intake en onderzoek
30 min.
€47
Behandeling Fysiotherapie
20 min.
€30,-
Behandeling Fysiotherapie
30 min.
€44,-
Behandeling Fysiotherapie
50 min.
€70,-
Toeslag behandeling aan huis
€15,-
 
Vitaliteit:
Intake + 1 consult in één
€97,-
Intake + 2 consulten
€159,-
Los consult
€80,-
Intake met EMB test + 1 consult nabespreking
€ 247,-
 
Sport:
Personal training
60 min.
Op aanvraag
BASIS krachtkamp 1x per week
60 min.
€28,- p.m.
BASIS krachtkamp 10 rittenkaart
60 min.
€90,-
 
BASIS kracht traject:
Het gehele BASIS kracht traject
3 maand
€1799,-
 

* Een intake voor fysiotherapie bestaat uit twee onderdelen, namelijk intake, screening en onderzoek en een behandeling fysiotherapie van 20 of 30 minuten. Het is mogelijk dat je een vergoeding krijgt voor beide onderdelen door de zorgverzekeraar. Lees voor verdere uitleg over vergoedingen hieronder verder of neem contact op.

Contractvrije zorg

BASIS kracht werkt contractvrij. Ik vind jouw herstel en een persoonlijke benadering belangrijker dan alle verplichtingen, behandelprotocollen en papierwerk eromheen. Ook geeft het mij de vrijheid om behandelingen 50 minuten te laten duren. Een langere behandeling betekent meer tijd om effectiever te behandelen, sneller resultaat te boeken en dus heb jij minder behandelingen nodig om van jouw klachten af te komen.

Als contractvrije praktijk ben ik natuurlijk evengoed gebonden aan wetten en regels. Een fysiotherapeut dient bijvoorbeeld punten te behalen door het volgen van cursussen en opleidingen. Ook houd ik mij aan de regels van de NZa en de richtlijnen van de beroepsvereniging fysiotherapie. Tevens sta ik ingeschreven in het BIG-register en in het KRF (KwaliteitsRegister Fysiotherapie) en ben ik aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapeuten).

Krijg ik mijn behandeling vergoed?

Wat betekent dat voor jou?

Zit er fysiotherapie in het (aanvullende) pakket van jouw zorgverzekering? Grote kans dat (een deel van) jouw behandeling wordt vergoed. Na iedere behandeling ontvang je een factuur. Deze betaal je rechtstreeks aan BASIS kracht en kun je indienen bij je zorgverzekeraar. Hoeveel je vergoed krijgt, is afhankelijk van de diagnose waarvoor behandeld wordt, bij welke zorgverzekeraar je verzekerd bent en welke polis jij hebt. De vergoedingen lopen erg uiteen van 20 tot 100% van het totaalbedrag van de behandeling.

Lees van tevoren goed de polisvoorwaarden door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bij vragen is het verstandig om contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar.

Vitaliteitsconsulten worden niet vergoed.

Neem contact op


Neem contact op


Bedankt voor je berichtje!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.