DIENSTEN

Wat heb jij nodig om weer te kunnen herstellen? Of om je weer fit en energiek te gaan voelen?

Van fysiotherapie tot vitaliteitsconsulten tot sportbegeleiding, wat heb jij nodig om jouw doel te behalen en weer fit(ter) te worden? 

Fysio

Fysiotherapie zoals je dat niet gewend bent. Een uitgebreide intake, behandelingen van 50 minuten en een totale aanpak. Samen werken we aan jouw herstel!

Voor wie? Iedereen kan aan zijn/haar herstel werken. Van jong tot oud! Doordat ik vele opledingen, cursussen en masterclasses heb gevolgd, kan je met nagenoeg alle lichamelijke (pijn)klachten en blessures terecht voor fysiotherapie, Van hand/polsklachten tot lage rugklachten, van hoofdpijn tot knieklachten. Maar ook voor klachten die maar niet weg lijken te gaan en waarvoor geen duidelijke oorzaak te vinden is.

Vitaliteit

Vitaliteit? Wat is dat eigenlijk? Vitaliteit is de mate waarin iemand krachtig en energiek is. Vitaliteit is energie om te leven.

Hoe is het met jouw vitaliteit? Wanneer ons lichaam ver van het set-point is, ik noem het ook wel de BASIS, kunnen er allerlei vervelende klachten ontstaan. Denk aan vermoeidheid, slecht slapen, buikklachten of niet zo lekker in je vel zitten. Aan de hand van de 6 domeinen Bewegen, Ademhaling, Stress, Immuunsysteem, Slaap en Voeding kijken we waarin jij het meeste afwijkt van jouw setpoint. Hierna maken we een plan op maat en zal jij binnen 4 weken al een enorm verschil kunnen voelen!

Sport

Sporten in gezellige groepen om op een leuke en toch uitdagende manier fitter te worden? Dan is de BASIS krachtkamp misschien wel wat voor jou. Een mix van bootcamp en krachtoefeningen met verschillende attributen zorgen ervoor dat jij met een voldaan gevoel na iedere training naar huis gaat.

Of liever één op één les krijgen, zodat jij aan jouw persoonlijke doelen kunt werken? Boek dan Personal Training lessen. Beter slapen, pijnvrij bewegen, eindelijk die 8 kilometer kunnen hardlopen en een paar kilo afvallen zijn voorbeelden van resultaten die geboekt worden!

BASIS kracht traject

Is het nu eens klaar met de smoesjes en wil je écht in actie komen om jouw gezondheid een boost te geven? Om eindelijk van je vervelende (pijn)klachten af te komen, kilo's kwijt te raken, beter te slapen en weer lekker in je vel te zitten? In het complete BASIS kracht traject gaan we aan de slag met voeding, ademhaling, stress-mindset, slaap en krijg jij 2x per week personal training bij jou thuis, in de achtertuin of op een mooie locatie in de natuur.

Het meest complete traject waarbij jij volledig in jouw BASIS kracht komt en je leven lang profijt van hebt!

Maak direct een afspraak

Neem contact opNeem contact opBedankt voor je berichtje!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.