FYSIOTHERAPIE

De fysiotherapeut die de vinger écht op de zere plek legt!

Heb jij vervelende (pijn)klachten en zoek je een fysiotherapeut die net even verder kijkt en een stapje extra zet, zodat jij eindelijk weer pijnvrij kunt doen wat je wilt? Lees dan verder!

Fysio zoals je dat niet gewend bent

Jij bent UNIEK en dat zijn jouw klachten ook! Daarom is er maatwerk nodig. Jouw verhaal, jouw lijf, jouw dagelijkse bezigheden, jouw levensstijl, jouw houding… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een intake voor fysiotherapie duurt daarom 50 tot 60 minuten. We bespreken jouw klachten en kijken naar wat het herstel in de weg kan zitten. We maken een plan en bespreken wat jij en ik kunnen doen om het zo effectief en duurzaam mogelijk op te lossen. Zodat jij weer pijnvrij kunt doen wat je wilt!

Tijdens het onderzoek kijk ik naar de ketens waarin het lichaam beweegt en naar alles wat met jouw klachten te maken kan hebben. De oorzaak ligt namelijk niet altijd op de locatie waar jij de pijn ervaart. Kijk niet gek op dat wanneer je voor voetklachten komt, de knie en de heup ook worden onderzocht. Of wanneer je hoofdpijn of nekklachten hebt, er gekeken wordt naar jouw manier van ademhalen! Samen kijken we naar de basis van jouw probleem.

Om jouw klachten te behandelen, kunnen er verschillende methodes worden toegepast. Wanneer gewrichten of spieren en de fascia (het bindweefsel) niet goed kunnen bewegen, maak ik gebruik van manuele behandeltechnieken of mobilisaties. Ook zal je misschien naar huis gaan met gezellig gekleurde, rekbare tape om de behandeling te ondersteunen. Zo zal het resultaat ook na de behandeling optimaliseren. Verder krijg je advies en oefeningen en je wordt gecoacht. Je zult merken dat dit aansluit op jouw doelen en dat je daarom gemotiveerd bent om de adviezen en oefeningen op te volgen.

Kortom, er wordt alles aan gedaan om het herstellend vermogen van het lichaam aan te zetten en jou bewust te maken en inzicht geven in wat jij nodig hebt om te herstellen van jouw klachten.

Voor wie?

Iedereen kan aan zijn/haar herstel werken! Van jong tot oud! Doordat ik vele opleidingen, cursussen en masterclasses heb gevolgd, kan je met nagenoeg alle lichamelijke (pijn)klachten van top tot teen terecht. Denk aan:

Ben je overal al geweest en is alles al onderzocht? Weet niemand raad met jouw lichamelijke klachten? Misschien is een nog completere aanpak wel iets voor jou. Klik hier voor meer info.

Vraag jij je af of je met jouw klachten bij mij terecht kunt? Neem gerust contact op!

LET OP! Op dit moment is er een wachtlijst. 

Heb jij hier ook last van?

“Ja maar, ik heb er al jaren last van...”

“Het sluipt erin en je went eraan.”

“Ik heb alles al geprobeerd en ik moet er maar mee leren leven.”

“Het enige wat helpt is een pijnstiller en rust…”

Dit zijn dingen die ik niet graag hoor! Als het lichaam in de BASIS goed werkt, kan het fantastisch herstellen. Daarvoor heb je soms wel even een duwtje in de goede richting nodig. Dat is wat ik met fysiotherapiebehandelingen doe: een zetje geven, zodat het lichaam zijn werk (weer) goed kan doen. Het is soms een hele grote, veelzijdige puzzel. En laat ik daar nou van houden! Samen werken we aan jouw herstel!

Fysio diensten

Intake 50 à 60 min.

Behandeling 30 min.

Behandeling 50min.

Wil je weten hoe het zit met de vergoeding voor jouw behandeling?
Meer informatie hierover vind je onder de tarieven-pagina.

“BASIS kracht kijkt naar het totale plaatje, denkt buiten de hokjes en laat jouw herstel centraal staan.
Want: er is geen systeem in het lichaam dat alleen werkt, dus ook niet alleen kan herstellen.”

Neem contact opNeem contact opBedankt voor je berichtje!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.