SPORT

Yes! Aan de bak!

Sport jij graag in de buitenlucht met een gezellige groep?
Of wil je misschien liever alleen sporten, alles uit jezelf halen en heb je specifieke doelen? Dan is personal training wellicht iets voor jou!

BASIS Krachtkamp

Wat is BASIS krachtkamp?

BASIS krachtkamp is een combinatie van bootcamp waarbij je oefeningen doet waarbij je je eigen lichaamsgewicht gebruikt en krachttraining. Alles wordt uit de kast gehaald: gewichten, weerstandsbanden, kettlebels, trainingsballen, enz.

De lessen zullen nooit hetzelfde zijn, want ons lijf en mind gaan heel goed op variatie!

Op dinsdag vinden lessen meestal op dezelfde locatie plaats. Maar op zaterdag niet! Wieringen is zo mooi en sporten in de natuur heeft mega veel (gezondheids)voordelen. Daarom zullen de lessen op zaterdag iedere keer op een andere locatie plaatsvinden. Van ploeteren in het zand op Lutjestrand tot squattend en lungend de heuvels en trappetjes op bij de dijk en push-ups maken op boomstammen in het bos

Wanneer?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de lessen? Plan dan snel een GRATIS proefles in!

Tijden:

Dinsdagavond                                  19.30 – 20.30
Zaterdagochtend *                          09.30 – 10.30

* Om de week.

Sport diensten

1x per week
€25,- / maand
1,5x per week
€35,- / maand
10 rittenkaart*
€80,-

*De 10 rittenkaart is geldig voor 16 weken.

Personal training

Wil jij aan je fitheid werken, maar sport jij liever alleen of met één of twee anderen samen om zo nóg sneller specifieke doelen te behalen? Dan is personal training misschien wel iets voor jou! Tijdens de personal training staat plezier, op een effectieve manier en klachtenvrij trainen centraal. Ook juist wanneer je klachten hebt, kan de training zich richten op het verminderen daarvan!

Jij mag bepalen waar de training plaatsvindt. Bij jou thuis of misschien wel op een mooie locatie op Wieringen. Ik zorg voor alle materialen die er nodig zijn om jou een goede training te geven. En samen vinden we een gaatje in jouw (drukke) agenda.

Ook is het mogelijk om samen met, je partner, één of twee vrienden/vriendinnen, je broer/zus of andere bekende te trainen! Heel gezellig toch?! En zo dekken jullie ook nog eens de kosten.

Zowel de tijden als de prijs voor personal training zijn op aanvraag.


Neem contact op voor meer info!

Neem contact opNeem contact opBedankt voor je berichtje!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.